Call it off

Wanneer:
30 november 2017 @ 20:30 – 23:00
2017-11-30T20:30:00+01:00
2017-11-30T23:00:00+01:00
Waar:
Fluor-Café
Oliemolenhof 22
3812 PB Amersfoort
Nederland
Kosten:
€ 11,50

Sinds de release van hun eerste single ‘Do It All Again’ in 2013 heeft Call It Off, de fakkeldragers van de Nederlandse poppunk, een momentum gecreeërd dat onbreekbaar lijkt te zijn. In enkele jaren tourde de band door Europa en China, kregen airplay op zowel nationale als internationale radio, en verzamelden meer dan een miljoen streams op Youtube en Spotify. Met twee goed ontvangen EPs op zak speelde Call It Off talloze shows, inclusief Paaspop en Groezrock en openden ze voor poppunk legendes als New Found Glory, The Story So Far, The Wonder Years en Panic! At The Disco.

Na het tekenen van een contract met Sony Music Entertainment verscheen de single ‘Abandoned’, ondersteund door de eerste Nederlandse headline tour. In januari 2017 verscheen het succesvolle nieuwe album ‘Abandoned’, met daarop de singles ‘Abandoned’, ‘Scream Your Heart Out’ en ‘Witness’. Sindsdien is de band een graag geziene gast op zowel televisie als radio en is Call It Off bezig met een uitgebreide festivaltour door Nederland. Met deze tour laat Call It Off zien dat ze niet van plan zijn het rustig aan te doen.

Call It Off neemt The Road Home mee naar FLUOR. Vier getalenteerde jongens uit Enschede met een stoere houding en een mooi geluid. Na een bescheiden begin in 2011 veroveren de jongens de wereld stap bij stap. Na het spelen van meer dan tweehonderd shows, een Nederlandse tour en drie Europese tours barsten de heren van The Road Home nog steeds van jeugdige energie. Je kunt The Road Home kennen van de songs “Rebels” en “Your heart won’t break”. Met het nieuwste album ‘REBEL HEARTS’ op zak is The Road Home klaar om een geweldig voorprogramma neer te zetten!

 

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.