Boogie Busters

Wanneer:
10 oktober 2020 @ 19:00 – 21:30
2020-10-10T19:00:00+02:00
2020-10-10T21:30:00+02:00
Waar:
Café Miles
Hof 25-26
3811 CK Amersfoort
Kosten:
Gratis

Boogie Busters luidt de zaterdagavond in met een mix van alles wat dansbaar is: zeventies disco, jazzdance, soul en uptown funk.
Diva Mariska Roos zingt de stenen uit de hof en over de beats van Jasper Verburgh en Percy Huijer leggen Mark Voorbergen, en Franca van Hulzen hun funky gitaarslagjes en toetsenpartijen. Alle dance genres van de afgelopen decennia komen langs inclusief de moderne reïncarnaties in het werk van Daft Punk, Pharrel Williams, Bruno Mars en Mark Ronson. Alles draait bij Boogie Busters om de interactie tussen bandleden en publiek, improvisatie en de vibe van de avond.

Mariska Roos: leadvocals
Franca van Hulzen: keyboards en backingvocals
Mark Voorbergen: gitaar en backingvocals
Percy Huijer: basgitaar en backingvocals
Jasper Verburgh: drums

Dit concert is gratis te bezoeken. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer gewaardeerd, zodat wij in deze uitdagende tijd toch live muziek kunnen blijven aanbieden. Jouw bijdrage gaat volledig naar de artiesten/onze programmering. In Miles staat hiervoor een donatiebox.

Voor dit concert hoeft niet vooraf te worden gereserveerd. Wil je echter zeker zijn van een zitplaats? Stuur dan een whatsapp-berichtje naar 033-7440006. Vermeld hierin je naam. Jouw reservering gaat in vanaf de aangekondigde aanvangstijd van het concert en vervalt na een kwartier (dit om zoveel mogelijk mensen van een zitplaats te kunnen voorzien).

Bij binnenkomst wordt je gezondheid gecheckt en wordt je gevraagd je te registreren. Deze registratie is verplicht. Bij gerede twijfel over je gezondheid behoudt het personeel van Miles zich het recht om jou of iemand in jouw gezelschap de toegang te weigeren.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.