Blues Session olv Robbert Fossen

Wanneer:
1 oktober 2017 @ 16:00 – 19:00
2017-10-01T16:00:00+02:00
2017-10-01T19:00:00+02:00
Waar:
Café Miles
Hof 25
3811 CK Amersfoort
Nederland
Kosten:
Gratis

Miles presenteert de zesde editie van de Blues Session onder leiding van Robbert Fossen.

Op deze regelmatig terugkerende blues-sessie op de zondagmiddag en -avond kruisen gerenommeerde bluesartiesten de degens met lokaal en regionaal talent in volvette, kokendhete blues-jams.

Aan het roer van deze sessie staat zanger/gitarist Robbert Fossen. Hij weet met zijn sessie-band wel van aanpakken als het om ouderwets vieze Chicago blues gaat. Tegelijkertijd gunnen ze het podium ook graag aan anderen die een paar nummers of misschien wel een hele set mee willen spelen!

Hierbij dus een oproep aan alle muzikanten met enige affiniteit met de (Chicago) Blues: wil je deze middag/avond mee jammen? Zet jezelf op aanwezig bij het evenement, verspreid het woord en mail naar bluessessionmiles@gmail.com om te laten weten dat je mee komt doen!

ROBBERT FOSSEN
Eind jaren tachtig begon Robbert Fossen als blueszanger en dit vulde hij gaandeweg aan met het spelen van de mondharmonica, gitaar en bas. Met bands als A Crossroads Deal, The Robbert Fossen Blues Band, The Fossen & Struijk Band en anderen speelde hij heel Nederland plat. Robbert is in zijn carrière drie maal genomineerd voor een Dutch Blues Award als beste zanger.
In 2012 won hij samen met Peter Struijk de Dutch Blues Challenge en wisten ze het als eerste Nederlandse act ooit tot de finale van The International Blues Challenge in Memphis te schoppen.
In 2016 won Robbert wederom de Dutch Blues Challenge, samen met Dave Warmerdam.

Foto: (c) Cees de Vries

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.