-afgelast- Blikopeners: Marcel Magnée

Wanneer:
26 maart 2020 @ 12:00 – 14:00
2020-03-26T12:00:00+01:00
2020-03-26T14:00:00+01:00
Waar:
Bibliotheek Leusden
Hamersveldseweg 77
3833 GL Leusden
Kosten:
Gratis

Blikopeners is een reeks lezingen die iedere laatste donderdag van de maand plaatsvindt in de Bibliotheek Leusden. Meestal komt de spreker uit de regio of wordt er over een lokaal thema of verhaal verteld. Op donderdag 26 maart is het de beurt aan notaris Marcel Magnée. Na de lezing is er een lunch die wordt verzorgd door Pon.

In de lezing “erven en schenken” zal notaris Marcel Magnée uit Leusden u meer vertellen over het Nederlandse erfrecht. Heeft u een testament nodig of niet? De wetgever regelt veel voor u: waar moet u zelf nog op letten? Er zijn situaties waarin het opstellen van een testament verstandig is. Als echtgenoten of partners wilt u elkaar waarschijnlijk maximaal beschermen. Ook kunt u uw erfgenamen met een testament veel tijd en moeite besparen. Tot slot is de mogelijkheid van belastingbesparing voor veel mensen een belangrijke reden om een testament op te stellen. En wat is eigenlijk het verschil tussen een testament en een levenstestament? Ook het onderwerp schenken komt in het licht van belastingbesparing aan bod. Een praktische lezing die u handvatten geeft om op uw eigen situatie toe te passen!

Aanmelden
Na de lezing is er een lunch die wordt verzorgd door Pon. Vanwege de aankopen stelt de organisatie het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.