Ben Poole & Guy Smeets (uitverkocht)

Wanneer:
18 juli 2020 @ 19:00 – 23:30
2020-07-18T19:00:00+02:00
2020-07-18T23:30:00+02:00
Waar:
Café de Noot
Hamseweg 31
3828 AA Hoogland
Kosten:
uitverkocht

-uitverkocht- BEN POOLE is een internationaal geprezen, bekroonde blues-, rock & soul-gitarist, zanger en songwriter afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Genomineerd als een van de “Beste Blues-gitaristen ”in de wereld vorig jaar (2019) naast namen als Eric Clapton, John Mayer, Buddy Guy, Robert Cray, Joe Bonamassa en nog veel meer door de Amerikaanse ‘Guitar World’ Magazine ’Ben Poole loopt sterk voorop in de talentrijke blues / rock scene op een wereldwijde schaal.

Een inmiddels internationaal erkende tour- en opnamekunstenaar sinds het begin van zijn carrière. Ben Poole speelde op 16-jarige leeftijd in het lokale Britse bluescircuit en kreeg ook lovende kritieken van enkele van de meest bekende blues- en rockmuzikanten ter wereld zoals Jeff Beck, Gary Moore, John Mayall, Beth Hart, Kenny Wayne Shepherd, Walter Trout, Richie Kotzen en nog veel meer.

GUY SMEETS is zonder twijfel de populairste jonge gitarist in Nederland. Hij begon te spelen op zevenjarige leeftijd en twee jaar later, na de zijn eerste keer op het podium kreeg hij echt de smaak te pakken! Guy toert momenteel met de Nederlandse bluesuperstar “AJ Plug”, evenals de gerespecteerde Nederlandse blues / rockbands “Colonel Jetski en “Phil Bee’s Freedom” evenals de in Canada geboren powerhouse-zangeres Layla Zoe. Hij is ook druk met het opnemen van zijn eigen geschreven nummers, evenals in het produceren en componeren voor andere bands en muzikanten.

Zijn bekwame gitaarspel, in combinatie met zijn gevoelige, energieke en charismatische uitstraling maakt het plaatje compleet.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.