Beau Schneider, Nikkie Kuis, Leendert de Ridder e.a.: Hendrik Groen – Opgewekt naar de eindstreep

Wanneer:
8 februari 2023 @ 20:15 – 21:45
2023-02-08T20:15:00+01:00
2023-02-08T21:45:00+01:00
Waar:
Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Kosten:
€ 30,- tot € 38,-

Hendrik Groen is terug! Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater. Bent u benieuwd hoe het Hendrik Groen vergaat na de sluiting van het verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord? Hendrik moet constateren dat de tijd niet meer zo mild voor hem is: hij wordt steeds vergeetachtiger en begint het overzicht te verliezen. Dat levert de nodige verwarrende situaties op. Door opnieuw een dagboek bij te houden doet de dementerende Hendrik Groen in deze ontroerende komedie zijn best om grip te houden op het leven. Dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten.

De cast bestaat, net als de vorige Hendrik Groen-voorstellingen, uit jonge acteurs – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit. De regie is in handen van Eddy Habbema.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: De zalen bij Pogingen iets van het leven te maken en Zolang er leven is, zaten avond aan avond vol.

Bij deze voorstelling biedt Flint een inleiding aan. Voor € 3,00 krijgt u uitleg en achtergrondinformatie over de voorstelling die u bezoekt. Op vertoon van uw toegangskaart voor de inleiding ontvangt u bovendien gratis een kop koffie of thee.

Credits
Producent Inge Bos
Regie:Eddy Habbema
Met: Beau Schneider, Nikkie Kuis, Leendert de Ridder en anderen

Bewerking: Jibbe Willems
Decorontwerp: Ascon de Nijs
Lichtontwerp: Marc Heinz en Wilfred Loopstra
Kostuums: Arien de Vries

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.