BeApple plays Beatles

Wanneer:
27 november 2021 @ 20:00 – 22:00
2021-11-27T20:00:00+01:00
2021-11-27T22:00:00+01:00
Waar:
Artishock
Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest
Kosten:
€ 12,- / € 10,- leden

Iedereen kent de Beatles nog wel en in veel gevallen ook hun teksten of albums zoals Abbey Road met het zebrapad op de hoes. Maar ook de jeugdigen kennen deze nummers, van het orgineel of zeker van de latere covers door andere artiesten.
Dit wordt één groot meezing feest.

Wie BeApple tijdens een van de vorige keren in Artishock heeft kunnen zien en horen zal zich zeker de energie herinneren die deze band weet op te wekken uit het beroemde Beatles repertoire. De vorige keren is vooraf opgeroepen er vooral snel bij te zijn, want vol is helaas vol. En zo ging het ook. Wij gaan er vanuit dat het deze keer waarschijnlijk niet anders zal zijn en mogelijk nog sneller als het aantal toegestane bezoekers nog beperkt zal blijken te zijn.

“Het is niet heel erg spannend om een optreden te doen dat exact lijkt op de muziek van de band die je adoreert, maar BeApple is van meet af aan bezig geweest met een andere benadering. Wij zijn nooit alleen maar geïnteresseerd geweest in het imiteren van de muziek. Wij willen er als het ware mee in gesprek gaan, onze eigen ideeën uitwisselen met de originele nummers. BeApple is altijd op zoek naar de juiste interpretaties die de essentie van de muziek in een soort van persoonlijk portret weergeven. Wij willen daarom graag werken met onze arrangementen en op die manier de muziek van The Beatles vieren. Ieder van ons brengt al vanaf het prille begin zijn eigen energie en stijl in de band, we wisten al vroeg dat we iets bijzonders deelden.”

Er zijn niet zoveel coverbands die deze weg durven te gaan. Dus zorg dat je er bij bent, sluit je ogen en sta de muziek toe je mee te nemen naar een wereld die lang vervlogen is maar op deze manier nieuw leven ingeblazen krijgt.

Let op: u kunt deze avond alleen bezoeken met een geldig corona-bewijs (QR code + legitimatie). https://www.artishock-soest.nl/werkgroep-algemeen/coronacheck-qr-code

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.