Bachdag-in-het-klein

Wanneer:
10 oktober 2020 @ 17:45 – 18:45
2020-10-10T17:45:00+02:00
2020-10-10T18:45:00+02:00
Waar:
St. Aegtenkapel / St. Joriskerk

Op deze zaterdag is zal de muziek van Bach weer prominent aanwezig zijn in de binnenstad van Amersfoort. In de Joriskerk en in de Aegtenkapel zal de hele dag een programma worden verzorgd met muziek van de grote meester. De concerten in de Aegtenkapel zijn tevens live te volgen via Internet (live-stream).

Programma St. Aegtenkapel
Vanuit de St. Aegtenkapel wordt tussen 10.30 en 16.00 uur een live-uitzending verzorgd met uitvoeringen van diverse bekende musici.Het programma wordt zal gepresenteerd worden door Ab Nieuwdorp, bekend van Radio 4 en zal bestaan uit een ochtendconcert en een middagconcert.

Tijdens het concert worden de uitvoeringen steeds afgewisseld met een aantal interviews met musici en muzikale Amersfoorters.

Gezien de beperkte ruimte kan er slechts een beperkt aantal bezoekers bij de concerten in de St. Aegtenkapel aanwezig zijn, hierbij nemen wij uiteraard de anderhalve meter afstand tot andere bezoekers en de overige maatregelen die door de overheid zijn vastgesteld in acht.

Het volledige programma: >>

Programma St. Joriskerk
In de St. Joriskerk wordt de hele dag vanaf 10.00 uur gemusiceerd. Het programma is zal gevarieerd zijn; het grote Naberorgel wordt bespeeld, maar ook andere instrumentalisten, ensembles en solozangers krijgen een podium. Zo krijgen werken we hard aan een Bachdag-waardige programmering, welke die in detail medio augustus in de media wordt bekend gemaakt.

De concerten zullen naar verwachting steeds op het hele uur beginnen en telkens 40 minuten duren.

De verruimde corona regels van 1 juli 2020 maken het gelukkig weer mogelijk dat u als publiek bij de concerten aanwezig kunt zijn, hierbij nemen wij uiteraard de anderhalve meter afstand tot andere bezoekers en de overige maatregelen die door de overheid zijn vastgesteld in acht.

Dank zijn onze sponsoren en subsidiegevers kunnen we de kostprijs van de toegangskaarten beperkt houden:

Reserveren is echter verplicht. Voor slechts € 5,- per persoon kunt u de concerten meemaken per concert een toegangskaart reserveren.

Het volledige programma: >>

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.