Artistziek- Jim Speelmans

Wanneer:
11 november 2021 @ 20:30 – 22:00
2021-11-11T20:30:00+01:00
2021-11-11T22:00:00+01:00
Waar:
Theater De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
Kosten:
17,50 euro

Zet je schrap voor anderhalf uur keihard lachen met één van Nederlands beste comedians.

Volgens veel van zijn collega’s is Jim Speelmans één van de beste comedians van Nederland. Hij is een begenadigd schrijver. Zijn enorme creativiteit en productiviteit zijn ongekend. In het schrijven en spelen van de grap ligt zijn passie. Jim is wars van quasi artistiek gedoe, onnatuurlijk theatrale bewegingen, een pretentieus toontje en een kunstzinnig decor. Dat ziet hij als middel om het gebrek aan humor te maskeren. Anderhalf uur mensen keihard laten lachen met vindingrijke humor vindt hij de grootste uitdaging.

Artistziek is de voorstelling die Jim Speelmans al jaren wilde maken. Eén van Nederlands beste comedians gaat het theater in met slechts een kruk, een headset-microfoon en een eerlijke voorstelling met een ongekend hoge grapdichtheid. Geen artistiek gedoe, maar vooral goede grappen. Jim Speelmans is vlijmscherp, onberekenbaar en soms keihard. Door zijn bijzondere hersenspinsels lijkt hij soms misschien ziek in zijn hoofd, maar niets is minder waar. Jim is Artist-ziek.

Jim Speelmans is eerlijk, scherp, teder en humoristisch

Jim Speelmans is al vijftien jaar niet weg te denken uit de club- en theaterscene. Je hebt waarschijnlijk al vaak om Jim Speelmans gelachen zonder dat je het zelf wist. Hij is namelijk jarenlang de tekstschrijver voor bekende namen in de Nederlandse cabaretwereld. Ondertussen treedt Jim ook op met zijn eigen shows. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk, dat is Jim Speelmans.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.