All you need is Love? Hoe dan? Samen met Jan!

Wanneer:
26 november 2021 @ 19:30 – 21:30
2021-11-26T19:30:00+01:00
2021-11-26T21:30:00+01:00
Waar:
Theater De Kamers
Wezeperberg 1
3825 DJ Amersfoort
Kosten:
€ 10,-

In twee uur tijd gaan relatie-inspirator Ivonne Schouten-Hoek en mannen-kenner Jan Heemskerk op heldere en humoristische wijze de meest voorkomende relatievalkuilen te lijf. In no time leren ze je de kracht van de verschillende liefdestalen, wat mannen moeten weten om vrouwen te begrijpen en andersom, hoe je de intimiteit kunt vergroten, waarom ruzie maken soms best goed kan zijn en hoe je het liefdesvuur in je relatie brandend houdt. Met deze inspirerende tips leer je met minimale inspanning het maximale uit jouw relatie te halen. Je hebt een gezellige avond en gaat gegarandeerd blij naar huis.

Bang dat je de intieme of gênante details van je stormachtige liefde in het openbaar moet opbiechten? Niet nodig! Je hoeft niks prijs te geven over de stand van jouw eigen relatie, en heb je toch een persoonlijke vraag, kun je die anoniem stellen door een simpel briefje in de daartoe bestemde box. In het “Vragenvuur” aan het einde van de lezing wordt de inhoud door Jan en Ivonne besproken.

Ivonne Schouten-Hoek is relatie-inspirator. Voorheen was zij meer dan tien jaar familierecht advocaat en mediator. Ze signaleerde vaak dezelfde soort problemen in verschillende relaties. Problemen die wellicht voorkomen hadden kunnen worden als mensen eerder bepaalde basiskennis zouden hebben gehad. Ivonne verschaft inzicht in de meest voorkomende relatievalkuilen en biedt direct-succes-tips waarmee stellen beter leren communiceren, de intimiteit vergroten en elkaars liefdestaal herkennen.

Jan Heemskerk is voormalig hoofdredacteur van de mannenbladen MAN, FHM en Playboy. Tegenwoordig is hij columnist, journalist, schrijver en spreker. Hij schrijft en spreekt vooral over zijn twee bijzondere specialismen:

1) De relatie tussen man en vrouw, het onderzoeken en verklaren van de verschillen, overeenkomsten en het wederzijds onbegrip. Zonder oordeel, in principe.

2) Het veroveren van een gezonde fysieke en geestelijke lifestyle, aan de hand van eigen ervaring en met de hulp van professionals van zéér divers pluimage. Jan schuwt hierbij de humor niet.

De lezing “All you need is Love? Hoe dan? Samen met Jan!” is tot stand gekomen met subsidie van Indebuurt033.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.