Eempodium

De site is nog in opbouw, sorry voor de onvolledigheid en blijf terug komen want we bouwen door aan een zo compleet mogelijk aanbod. Een groot deel van de projecten van onze hoeder Stichting-FCG worden door ons overgenomen waar het gaat om kunst en cultuur in beeld te brengen op de podia in onze stad en zijn regio.
Stichting-FCG gaat verder als Beweging-FCG wat een nog bredere culturele beweging gaat worden om voor jonge geesten nog meer kansen te bieden.

Maar wat is Eempodium?
Wij bieden de Amersfoortse cultuur fysiek en online een podium, middels eigen producties op diverse podia of RTV uitzendingen. Wij brengen andere media en producties in beeld op onze (social)webpagina’s om een zo compleet mogelijk beeld van de Amersfoortse cultuur beleving te geven aan een zo breed mogelijk publiek.
Maar, wij zijn op de eerste plaats een regionaal cultuur en muziekplatform voor de regio Eemland, wat opgezet is om kunstenaars, muzikanten en artiesten aan elkaar te verbinden, om projecten op te starten, acts te formeren en deze acts aan podia te koppelen, dit alles met als einddoel de kunsten aan een zo’n breed mogelijk publiek te laten zien, horen en voelen.

Daarnaast zijn wij actief op zoek naar nieuw talent in al zijn kleurrijke vormen en ondersteunen deze in het (door)ontwikkelen en het in beeld brengen hiervan op de podia in de regio maar ook daarbuiten. Dit middels eigen artikelen en vodcasts op onze (social)websites en het organiseren van events en RTV uitzendingen die uitgesproken de diversiteit aan talent uit de regio laat zien en horen.

Wij streven naar het koppelen en tegelijkertijd in beeld brengen van de diverse kunstdisciplines en dit voor een zo breed mogelijk publiek zichtbaar maken, dit is een pré bij het organiseren van al onze evenementen. Ook het opzetten en organiseren van praktische lesavonden over marketing, management en techniek voor iedereen die betrokken is bij het organiseren van livemuziek staat op onze wensenlijst.

Wij willen ons niet binden aan een vaste organisatie of podia, maar juist verbinden, door als een productiebedrijf van podium naar podium te hoppen en daar in alle gezamenlijkheid producties op te zetten en uit te voeren. Wij willen met zoveel mogelijk kunstenaars en organisaties die daarvoor openstaan samenwerken of ze aan elkaar verbinden.

In onze fysieke studio’s verzorgen wij naast oefen en repetitie mogelijkheid, lesprogramma’s, artiesten- en band coaching, talent ontwikkeling, RTV uitzendingen en studio- en podcast opnames. Het is een thuisbasis van al vele nieuwe samenwerkingen en producties. Het is een plek waar lokale muziek acts zich niet alleen kunnen door ontwikkelen maar ook presenteren aan het publiek.

#Amersfoortcultuurstad #Amersfoortmuziekstad
#DigitaalPodium #Radio #Recensies #Podcast #Streaming #RTV #TV #Vodcast #RadioTV
#Platform #Muziek #Evenementen #Producties #Livestreaming #Studio
#Muziek #Proza #Poëzie #Kunst #Beeldend #Cinema #Fotografie #Culinair #Theater #Interview
#Muziek #Amersfoort #Agenda #Liveregistraties #Cultuur #Podium #Eemland #FCG

Reacties zijn gesloten.